Tret de sortida a les activitats de la Setmana de la Gent Gran

Imagen noticia
Sentit homenatge a les víctimes de la Rierada del 25 de setembre del 1962
25 de septiembre de 2019
Imagen noticia
L’Aplec Sardanista de Rubí es trasllada a la Plaça del Doctor Guardiet
27 de septiembre de 2019

Tret de sortida a les activitats de la Setmana de la Gent Gran

Imagen noticia

La programació de la Setmana de la Gent Gran de Rubí, organitzada al voltant de l’1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran, ha arrencat aquesta setmana.

Així, aquest dijous ha tingut lloc la conferència inaugural del curs 2019-2020 de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR), la primera de les activitats de la Setmana de la Gent Gran. La conferència que va anar a càrrec de la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, que va parlar als assistents sobre la situació actual del cinema català.

Les activitats continuaran el 5 d’octubre, quan tindrà lloc la clàssica jornada festiva a la plaça del Doctor Guardiet. A les 12 h tindrà lloc l’actuació de la Tuna de Rubí i a les 13.30 h serà el moment de la paella popular. Els tiquets (dos per persona) es poden recollir al carrer General Prim, 33-35 2a planta els dimarts i dimecres de 16 a 19 h. Després del dinar, hi haurà ball amb l’Orquestra Solimar.

Finalment, l’11 d’octubre, el Teatre Municipal La Sala acollirà l’espectacle ¡Gallego!, a càrrec de la companyia Tiamat Teatre. Es tracta d’un muntatge sobre pares i fills, sobre la tradició i el futur. La recollida d’entrades també es pot fer al carrer General Prim, 33-35.