Tretze colles participaran en la XXVI Trobada de Gegants i Capgrossos de Rubí

Imagen noticia
La plaça Clavé balla amb Toi&Moi, La Penúltima i Pasos de Mono
1 de julio de 2019
Imagen noticia
Rubí acull dissabte la XX edició de la Festa de Sant Cristòfol
3 de julio de 2019

Tretze colles participaran en la XXVI Trobada de Gegants i Capgrossos de Rubí

Imagen noticia

Un total de tretze colles geganteres participaran aquest dissabte 6 de juliol en la XXVI Trobada de Gegants i Capgrossos de Rubí, que organitza la Colla de Geganters de Rubí. Entre aquestes, hi ha com a convidada especial la colla de Borriana, de Castelló, amb qui l’agrupació gegantera rubinenca culminarà el procés d’agermanament iniciat a principis d’any.

Així, cap a les 13 hores, es plantaran els gegants de Rubí i de Borriana a la plaça de Pere Aguilera, mentre a la Sala de Plens tindrà lloc l’acte d’agermanament amb la presència de les autoritats locals. Posteriorment, tindran lloc uns balls dels gegants a la plaça per cloure l’acte.

La trobada s’iniciarà a les 17.30 hores amb la plantada de tots els gegants i capgrossos participants a la plaça de Pere Aguilera. Les colles assistents, a més de l’amfitriona i la de Borriana, seran la del Guinardó (Barcelona), Borges Blanques, Calaf, barri de Sant Josep (L’Hospitalet), La Llacuna, Pont de Vilomara i Sentmenat, així com les colles rubinenques de les escoles 25 de Setembre, Ca n’Alzamora i Teresa Altet i del barri del Pinar.

Cap a les 19 hores s’iniciarà la passejada de gegants en una cercavila que anirà de la plaça de Pere Aguilera a la plaça de la Nova Estació, passant pels carrers Doctor Robert, Maximí Fornés, Montserrat, Sant Jaume i Sant Cugat i l’avinguda Barcelona. A les 20 hores, ja a la plaça de la Nova Estació, tindran lloc els balls de lluïment, els parlaments i el final de festa.