Trobada intergeneracional per Sant Jordi entre estudiants de La Serreta i avis

Imagen noticia
Ruta literària de l’AEUR per la Barcelona de Montserrat Roig
24 de abril de 2018
Imagen noticia
Limitacions d’aparcament a l’Escardívol a partir de l’1 de maig pel festival Primavera Pop
26 de abril de 2018

Trobada intergeneracional per Sant Jordi entre estudiants de La Serreta i avis

Imagen noticia

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, estudiants del Cicle Formatiu d’Atenció a Persones en Situació de Dependència de l’institut La Serreta de Rubí i usuaris de la Residència Amanecer van compartir dilluns una trobada per fomentar les relacions intergeneracionals.

Els alumnes han portat a terme un projecte anomenat ‘Gaudim de la Diada tots plegats’, basat en una metodologia que contempla l’aplicació de tècniques participatives d’animació per aconseguir captar l’atenció i concentració dels avis i àvies de la residència.

Així, un grup va treballar mitjançant la llegenda de Sant Jordi, l’escolta activa i, un cop finalitzada aquesta, van crear uns titelles per a representar la narració amb les imatges de Sant Jordi, la princesa, el drac i la rosa.

Altres grups d’alumnes i residents van gaudir de passejos per diferents parades de llibres i roses que dilluns omplien la ciutat.

Finalment, un tercer grup va atendre una parada, ubicada a la porta de la residència, on regalaven llibres a tothom que s’hi acostava.