Últims dies per inscriure’s a la BTT Volta a Rubí, que serà el 16 de juny

Imagen noticia
Denunciat per espoli un home que tenia fòssils de diversos jaciments, entre ells d’un a Rubí
4 de junio de 2019
Imagen noticia
Els ajuts per pagar l’IBI es podran demanar a partir de l’11 de juny
6 de junio de 2019

Últims dies per inscriure’s a la BTT Volta a Rubí, que serà el 16 de juny

Imagen noticia

El període per apuntar-se a la BTT Volta a Rubí, organitzada pel Centre Excursionista de Rubí (CER), finalitzarà el 13 de juny. La prova, que serà diumenge 16 de juny, enguany incorpora diverses novetats, com ara que s’hi poden inscriuremenors de 14 anys, per afavorir la participació infantil i familiar.

La BTT Volta a Rubí va néixer l’any 2017 amb el doble objectiu d’organitzar a la nostra ciutat una prova popular i no competitiva de bicicleta de muntanya i establir un recorregut que permeti fer una volta completa a Rubí per camins, torrents i correols, evitant l’asfalt tant com sigui possible.

La prova ofereix quatre itineraris: verd (12 km), blau (20 km), vermell (36 km) i negre (51 km), amb desnivells positius acumulats que oscil·len entre els 200 m del recorregut verd als 1.200 m del negre. En funció de l’itinerari escollit, els participants trobaran entre 1 i 4 avituallaments, i en el vermell i negre també hi haurà dos punts de servei mecànic dels patrocinadors Rubí Bike i Passion Bike.

La BTT Volta a Rubí arrencarà a les 8 hores pels participants en els recorreguts vermell i negre i a les 9 hores pels verds o blaus. El lloc de sortida i arribada serà l’amfiteatre del Castell, on els inscrits rebran el dorsal i les informacions prèvies una hora abans de l’inici.

Les inscripcions es poden realitzar des del web del CER, www.rubicer.cat fins al 13 de juny o en completar els 400 participants màxims. El preu és de 20 euros (15 per als socis del CER) i inclou assegurança, avituallament, entrepà de botifarra i obsequi. En el moment de la inscripció, cal indicar l’itinerari que es vol fer. Els menors de 14 anys han d’enviar un mail a [email protected] per apuntar-se.

Prova puntuable
Enguany, la BTT Volta a Rubí forma part i serà puntuable en el Calendari del Circuit Català de pedalades populars i no competitives ‘Rodacamins’ de la Federació d’Entitats Excursionistes de CAtalunya (FEEC).