Un cicle d’òpera és la gran novetat de la nova programació de l’Ateneu

Imagen noticia
Jan Soler s’imposa en solitari al Cros de Sabadell en categoria Sub-18
17 de enero de 2018
Imagen noticia
El PSC es queixa al Ple del mal estat de les voreres al centre de la ciutat
19 de enero de 2018

Un cicle d’òpera és la gran novetat de la nova programació de l’Ateneu

Imagen noticia

L’Ateneu arrencarà un nou semestre oferint una quarantena d’activitats culturals, d’entreteniment i divulgació. Dins de l’àmbit infantil, destaquen els tallers de música per a petita infància, per a nens i nenes fins als 5 anys, els tallers de robòtica familiar o els de manualitats, amb algunes propostes molt interessants, com un taller de vitralls de Gaudí.

Com és habitual, la música tindrà el seu protagonisme. No hi podia faltar el Cicle de jazz, amb concerts com el de Laia Porta aquest dissabte o Viladomat Jazz Project, el 17 de febrer.

De nou, la música clàssica tindrà el seu espai amb diversos espectacles. A més, en aquesta ocasió, s’ha programat un cicle sobre òpera, seguint el fil de la programació del Liceu.

Si parlem de formació, el ventall de possibilitats és molt ampli, hi ha des de les noves tecnologies fins al cinema, els llibres, la pintura o l’escriptura. També cal incloure les tertúlies mensuals sobre patrimoni i l’oferta d’activitats de l’Aula d’Extensió Universitària, que enguany oferirà un seminari sobre literatura.

Les inscripcions per a participar en les activitats es podran fer a partir del pròxim dilluns 22 de gener a través del web cursos.ajuntamentrubi.cat o de manera presencial a l’Ateneu. Les inscripcions estaran obertes fins que s’exhaureixin les places.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *