Un nombrós públic assisteix a la presentació del llibre ‘Mensajes del Montsec’ de Montse Clemente

Imagen noticia
El govern incrementarà la partida dels pressupostos participatius
26 de julio de 2018
Imagen noticia
Una persona perd la vida en un incendi a un pis del carrer Joan Maragall
28 de julio de 2018

Un nombrós públic assisteix a la presentació del llibre ‘Mensajes del Montsec’ de Montse Clemente

Imagen noticia

La sala noble de l’Ateneu es va omplir de gom a gom divendres passat 20 de juliol per un nombrós públic que va voler assistir a la presentació del primer llibre de l’autora rubinenca Montserrat Clemente Alcázar, ‘Mensajes del Montsec, vol 1. Vall de Barcedana’.

Aquesta primera obra de Clemente, traductora de formació, escriptora i tallerista d’escriptura creativa, és un retrobament amb la puresa del Montsec, traduïda amb inspiració i missatges nascuts del cor de l’autora. Es tracta d’una invitació, no només a descobrir aquesta terra des d’una perspectiva diferent, sinó com una iniciació per connectar amb la veu interior. El llibre inclou, a més, imatges de molta bellesa del fotògraf Francisco Rueda Hernández sobre aquesta serralada que està entre les províncies de Lleida i Osca.

Una gran expectació que es va veure recompensada per una sorprenent, original i emotiva presentació. La lectura d’alguns dels missatges del llibre a càrrec de la mateixa autora va estar envoltada amb una performance de música, imatges, dansa i pintura en directe, portada a terme per l’Asociación Mujeres Creativas del Vallès, de la qual Montse Clemente n’és la presidenta.

El públic va recompensar la presentació amb llargs aplaudiments.

L’acte va comptar amb l’assistència de la regidora Maria Mas, així com de representants d’entitats soccials i culturals locals. A més es va retre homenatge a Manel Domingo, històric professor de l’Escola Montserrat i protagonista d’un dels missatges del llibre.

La presentació va finalitzar amb una festa, amb música i mojitos, que va amenitzar l’espera de la llarga cua d’assistents que volien un exemplar firmat per Clemente.