Una desena de comerços locals podran comptar amb un projecte per millorar la seva competitivitat, gràcies a alumnes d’Interiorisme d’EdRa

Ja estan obertes les inscripcions per les activitats de l’Ateneu
16 de septiembre de 2022
sant roc
La cultura popular catalana protagonitza la festa de Sant Roc a Rubí
19 de septiembre de 2022

Una desena de comerços locals podran comptar amb un projecte per millorar la seva competitivitat, gràcies a alumnes d’Interiorisme d’EdRa

Cristina Carrasco

Establiments comercials i de restauració de la nostra ciutat poden des d’aquest divendres apuntar-se per participar en un projecte per potenciar el comerç de proximitat. Es tracta d’una iniciativa que comptarà amb la participació dels alumnes del Grau Superior d’Interiorisme de l’Escola d’Art i Disseny EdRA i que està subvencionat amb 18.000 € per la Diputació de Barcelona. 

Segons ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez, el projecte uneix dos grans actius de la ciutat com són el teixit comercial i l’escola EdRA. Els comerços interessats a participar es poden inscriure a la web rubi.cat/rdissenyem. L’alumnat d’Interiorisme de l’escola d’art avaluarà els comerços i triarà una desena d’aquests per treballar en propostes que millorin la imatge interior o exterior del comerç, que millori la percepció dels productes en venda, i en definitiva, que serveixin per fer més competitiu el negoci. 

Martínez ha assenyalat que algunes de les propostes de millora podrien estar enllestides per la campanya de Nadal. Un cop, finalitzades es presentaran als comerciants i es podran consultar a la web del projecte. Els botiguers podran decidir si apliquen o no les mesures proposades. 

La màxima autoritat municipal s’ha mostrat il·lusionada amb aquesta iniciativa ressaltant que “la idea és impulsar el comerç de proximitat, però a la vegada també donar suport al talent local”.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES