Una nova piscina o un passeig natural a la Riera, propostes en els pressupostos participatius

Imagen noticia
Un centenar de comerços participaran a la Botiga al carrer
7 de junio de 2018
Imagen noticia
ICV proposa sessions obertes a la ciutadania en el Consell Municipal de Salut
11 de junio de 2018

Una nova piscina o un passeig natural a la Riera, propostes en els pressupostos participatius

Imagen noticia

Els rubinencs han presentat més d’una seixantena de propostes a través de la plataforma digital Rubí Participa en el procés de pressupostos participatius, que compta amb un pressupost de 150.000 euros.
Entre les demandes més destacades, hi ha diverses per millorar els parcs de la ciutat, la reparació de voreres i carreteres, millorar les àrees d’esbarjo per a gossos, instal·lar aparcaments per a bicicletes o millorar el transport públic.

A més, també hi ha propostes més ambicioses, com ara la construcció d’una piscina i altres equipaments esportius, impulsar un projecte per fer un passeig natural a la Riera o la construcció de la passera entre la plaça Marquès de Barberà i el centre.

Les propostes presentades pels veïns seran avaluades per una comissió tècnica que les estudiarà des d’un punt de vista tècnic, competencial i econòmic. La valoració finalitzarà el 10 de juny.

A partir de l’11 de juny començarà la propera fase del procés, que ha de servir per establir les prioritats. Així, els participants hauran de tornar a participar en la plataforma Rubí Participa o bé de forma presencial el 21 de juny.

Les 15 propostes amb més suports en la plataforma digital es traslladaran al pressupost. Cada persona podrà votar per un màxim de 5 propostes. En canvi, en la modalitat presencial, es tiraran endavant les 5 accions amb més suport.