Una trentena d’empreses locals han col·laborat per frenar l’epidèmia

Imagen noticia
Augmenten un 39% els casos d’atenció urgent a persones vulnerables a Serveis Socials
14 de julio de 2020
Imagen noticia
Música, teatre, cinema i activitats familiars, la proposta cultural per aquest estiu
16 de julio de 2020

Una trentena d’empreses locals han col·laborat per frenar l’epidèmia

Imagen noticia

Una trentena d’empreses rubinenques han col·laborat durant els darrers mesos per tal d’evitar la propagació de l’epidèmia de covid-19 amb aportacions de material o recursos econòmics a través de la campanya ‘Gràcies Rubí’ impulsada per l’Ajuntament.

Bates, mascaretes, ulleres, guants i gels desinfectants són algunes de les aportacions que han fet les empreses rubinenques fins a arribar a més de 34.000 elements. El consistori ha repartit aquestes aportacions entre les residències de gent gran de la ciutat, els treballadors del Mercat Municipal, agents de la Policia Local, clíniques veterinàries i altres col·lectius especialment vulnerables de la ciutat.

Pel que fa a les aportacions econòmiques realitzades per empreses s’han recollit 7.500 euros, que s’han destinat a comprar material sanitari de protecció.

L’Ajuntament de Rubí, per tal d’agrair la col·laboració de les empreses, està fent una ronda de visites a empreses i comerços per agrair-los el suport, encapçalades per l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Una de les visites es va realitzar a la fàbrica Eurofragance, que va lliurar gel hidroalcohòlic fabricat a la planta rubinenca. També es va visitar l’empresa Robin Hat, que va confeccionar milers de mascaretes, així com els comerços Herbolari de Rubí, Juma ElectroHogar i Marco Peluqueros. “Aquestes empreses ens han donat suport quan més ho necessitàvem i és just que els traslladem l’agraïment de la ciutadania”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *