Una tripleta de la UP Las Torres-Rubí es proclama campiona de Catalunya

Imagen noticia
La Serreta estrena un mural en el marc del projecte #Desafiem l’assetjament LGTBifòbic
13 de junio de 2019
Imagen noticia
Ana M. Martínez és reelegida alcaldessa de Rubí pel mandat 2019-2023
15 de junio de 2019

Una tripleta de la UP Las Torres-Rubí es proclama campiona de Catalunya

Imagen noticia

La tripleta de la Unió Petanca Las Torres-Rubí, formada per Sergi Rodríguez, Raúl Lao i José M. Mercado, ha guanyat el Campionat de Catalunya de petanca en modalitat tripletes, disputat el passat cap de setmana a Barcelona i on també van participar altres tres tripletes del club de Rubí. Els tres jugadors van fer un campionat perfecte. Després de superar el tall al matí, en semifinals es van enfrontar al Prat, a qui es van imposar amb claredat per 13-6. La final va ser contra La Bordeta de Lleida i la tripleta del club rubinenc no va donar cap opció al rival, amb un marcador de 13-1. Aquest resultat els permetrà jugar el torneig Ciudad de Sevilla.

D’altra banda, la tripleta formada per Antonio Agüera, Daniel Agüera i Luis Fernández va fer un gran campionat fins a arribar a quarts, on va caure. El mateix recorregut va tenir la tripleta formada per Patricia Rodríguez, Carolina Gómez i Queralt Boixader. Pel que fa als juvenils, Víctor Ruiz, Izan Reyes i Maria Ruiz no van passar el tall del matí tot i fer un gran joc.

Amb aquesta competició finalitza la temporada per a la UP Las Torres-Rubí, amb un balanç molt positiu: tres ascensos de categoria, un Campionat de Catalunya de tripletes, un subcampionat de Catalunya individual i un tercer lloc al Campionat d’Espanya de tripletes.