Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat

Lorenzo Martín, de Fondistes Rubí, a la Mitja Marató de Barcelona
16 de febrero de 2018
Imagen noticia
L’exposició ‘Energia en moviment’ enceta les activitats del Dia de la Dona
20 de febrero de 2018

Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat

Imagen noticia

La Societat Sant Antoni Abat ha celebrat aquest diumenge el tradicional dinar del col·laborador, amb el qual agraeix cada any el suport rebut per persones, entitats i institucions durant la festa dels Tres Tombs.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, així com altres regidors del govern i de l’oposició han assistit a la trobada, que ha reunit al voltant de 250 convidats al Casino Espanyol.

«Aquesta tradició evidencia que els Tres Tombs són una festa de ciutat, molt participada i arrelada a la vida cultural rubinenca», ha destacat la màxima responsable municipal, qui ha aprofitat per felicitar l’entitat organitzadora per l’èxit de la celebració d’enguany.

Amb el dinar del col•laborador es tanca la 159a edició de les Festes de Sant Antoni Abat, que a finals del mes de gener van mobilitzar milers de rubinencs. La rua dels Tres Tombs, amb la participació de prop d’una setantena de carruatges i un nombre similar de genets, va ser un cop més l’acte més multitudinari de la festivitat.

Un cop finalitzada la celebració, la Societat Sant Antoni Abat es posa ja a treballar en la propera celebració que, si es confirmen els desitjos de l’entitat, tindrà un caràcter especial. I és que, coincidint amb el 160è aniversari de la festa a la nostra ciutat, Rubí podria acollir la Trobada Nacional dels Tres Tombs a Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *