Unes 700 persones assisteixen a ‘Una villa, una vida, una historia que contar’

L’Olímpic Can Fatjó cau derrotat per la mínima al camp del FC Júnior
26 de enero de 2018
Imagen noticia
El Pau Casals celebra la festa de Sant Antoni Abat
30 de enero de 2018

Unes 700 persones assisteixen a ‘Una villa, una vida, una historia que contar’

Imagen noticia

L’adaptació teatral de la novel·la ‘Una villa, una vida, una història que contar’ es va estrenar a La Sala amb un èxit rotund. Gairebé 700 persones van gaudir de la representació a càrrec del grup escènic Va D Teatre i dirigida per Felip Soler i Sergi Pérez.

La història basada en la novel·la homònima de la rubinenca Gracia Pérez, ambientada a mitjans del segle passar, va captivar els espectadors, que van felicitar els responsables de l’espectacle. «La gent, de forma majoritària ens va felicitar molt, les persones que han viscut aquesta època estaven molt emocionades pels records, i els qui no, es van emocionar pel dramatisme de l’obra», va explicar un dels directors, Felip Soler.

La platea va aplaudir llargament a l’equip de Va D Teatre al final de les dues funcions, que van tenir lloc dissabte i diumenge a La Sala. L’adaptació del text, que es va fer a dues mans entre Felip Soler i l’escriptora Gracia Pérez, va crear un espectacle teatral d’una durada de 3 hores amb entreacte, que explica la història d’una modista rubinenca, acompanyada d’audiovisuals que aporten el context històric.

Després de l’èxit de la representació, el grup teatral es planteja l’opció de tornar-la a portar damunt d’un escenari, tot i que de moment no hi ha data prevista.