Uns 400 rubinencs es concentren a l’Ajuntament reclamant la llibertat dels polítics catalans empresonats

Imagen noticia
L’AUP qualifica el pressupost del 2018 de “continuista i mediocre”
7 de noviembre de 2017
Imagen noticia
La mostra ‘RrubibaRroc’ de l’artista rubinenca Anna Tamayo arriba a Santander
9 de noviembre de 2017

Uns 400 rubinencs es concentren a l’Ajuntament reclamant la llibertat dels polítics catalans empresonats

Imagen noticia

Uns 400 rubinencs i rubinenques han participat aquest dimecres al migdia en una concentració per demanar la llibertat dels nou consellers catalans empresonats. Amb pancartes on es podia llegir ‘Llibertat presos polítics’ i ‘Llibertat preses polítiques’, els assistents han guardat cinc minuts de silenci amb la boca tapada per una cinta vermella, com a símbol de denuncia de “la manca de llibertat i de repressió democràtica”.

L’acte ha estat organitzat pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de Rubí, qui havia fet una crida per sumar-se a la vaga general d’aquest dimecres, convocada per la Intersindical-Confederació Sindical Catalana.

Després de la concentració, el CDR ha anunciat una manifestació per aquesta tarda a les 18 hores. La crida és a concentrar-se a la plaça Pere Aguilera, des d’on s’iniciarà un recorregut, que no ha estat desvelat. També s’ha fet difusió de la crida realitzada des del Comitè de Defensa de la República Nacional, que vol tallar aquest vespre tots els punts fronteres de Catalunya per paralitzar el país. El Vallès Occidental ha estat assignat a Puigcerdà i les persones interessades en participar-hi poden anar a les 15.30 hores a l’Escardívol, on s’organitzaran amb vehicles particulars.

Finalment, també s’ha recordat que dissabte a les 17 hores l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat una gran manifestació per omplir el carrer Marina de Barcelona de punta a punta. Des de Rubí, s’ha organitzat un autobús per anar-hi. Els interessats han d’enviar un correu com a molt tard demà a rubi@assemblea.cat.

Retencions al matí per l’acció dels piquets
Aquest dimecres de vaga general, les retencions a les carreteres d’accés i sortida a la ciutat han estat importants com a conseqüència de l’acció dels piquets. El tall de la rotonda del Vial Interpolar a Can Sant Joan ha comportat molts problemes de mobilitat a la B-30 i a l’AP-7. També han estat afectades per altres manifestacions la C-16, la C-1413, la C-58 i de nou l’AP-7 tallada a l’altura de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els serveis de FGC també han estat afectats per talls a Sant Cugat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *