Veïns per Rubí demanarà al Ple més ajudes per al comerç i la restauració

Imagen noticia
Marta Ribas renuncia a formar part de les llistes d’En Comú Podem al Parlament
16 de noviembre de 2020
Imagen noticia
Nova edició del programa d’inserció laboral per majors de 30 anys a l’atur
18 de noviembre de 2020

Veïns per Rubí demanarà al Ple més ajudes per al comerç i la restauració

Imagen noticia

Veïns per Rubí (VR) presentarà al Ple de novembre una moció per demanar noves ajudes per al sector del comerç, la restauració i els serveis. La formació política considera insuficients les ajudes que ha rebut el sector des que va començar l’epidèmia a mitjans de març.

VR recorda que el comerç local, els serveis i l’hostaleria encara no han rebut els 400.000 euros destinats per l’Ajuntament a aquest sector i considera que això, sumat a l’arribada de la segona onada epidemiològica, ha provocat que la situació sigui insostenible per una gran part del comerç. A més, insisteix que encara no s’han dut a terme les propostes per fomentar el comerç local, com per exemple habilitar la zona d’estacionament rotatori al centre.

La moció també demana crear una nova plataforma digital en col·laboració amb els comerciants per poder oferir un canal de venda a distància i un servei de lliurament a domicili comú a tot el teixit comercial i impulsar noves línies d’ajut per pagar les taxes, els impostos i també els lloguers.