VR desgrana el programa electoral en la presentació de la seva candidatura

Imagen noticia
La uruguaiana Ana Surra, candidata al Senat per ERC, demana el vot dels immigrants per fer sentir la seva veu a Madrid
24 de abril de 2019
El fracaso del nuevo municipalismo
26 de abril de 2019

VR desgrana el programa electoral en la presentació de la seva candidatura

Imagen noticia

Veïns per Rubí (VR), la formació que va donar la sorpresa a les eleccions municipals del 2015 quan va aconseguir un regidor al Ple, aspira a consolidar la representació i per fer-ho compta amb una «llista molt transversal, de perfils molt diversos» i, sobretot «molt tècnics», segons ha explicat Antoni García, regidor i alcaldable de la formació.

Envoltants d’una cinquantena de persones, els dirigents de Veïns per Rubí van explicar el seu programa electoral i van presentar les persones encarregades de dur-lo a terme.

Antoni García -enginyer tècnic-, estarà acompanyat de Gustavo Martín-arquitecte-, Cristian Ruiz -tècnic de validacions informàtiques-, Mercedes Rodríguez -sociòloga- i Sònia Gómez -mestra- en els primers llocs.

Eixos principals
El programa electoral de la formació política està dividit en sis apartats: Territori, Serveis Generals, Drets Socials, Desenvolupament Econòmic, Cultura i projecció de la ciutat i Urbanitzacions i inclou una bateria de propostes molt diverses.

Així, entre les propostes més destacades hi ha la recuperació del bus per l’illa de vianants a primera hora del matí i última hora del vespre, estudiar la implantació d’un tramvia que connecti la ciutat des del Pinar fins a Ca n’Alzamora, ampliar els aparcaments i refer el POUM.

En relació a les urbanitzacions, la proposta de la formació és millorar el manteniment, impulsar equipaments i lluitar perquè tinguin serveis bàsics com el servei postal, la fibra òptica o el transport públic.

VR també vol fer una piscina d’estiu, construir 75 pisos de lloguer social, millorar el manteniment dels parcs infantils i les escoles públiques, fer un nou espai verd a Can Fatjó, instal·lar càmeres de videovigilància per millorar la seguretat, i millorar els ajuts per pagar l’IBI, entre altres.