1a patinada castanyera ‘Castaween’

Imagen noticia
Obres al carrer Lourdes per millorar l’accessibilitat
7 de noviembre de 2019
Imagen noticia
La participació en les eleccions generals a Rubí a les 14 h se situa en el 40,37%, lleugerament inferior que a la convocatòria d’abril
10 de noviembre de 2019

1a patinada castanyera ‘Castaween’

La setmana de la Castanyada, durant 4 dies, hem aconseguit arreplegar un centenar de nens i nenes de la nostra ciutat, Rubí.

El Cent Patins sí que és més que un club, i volem que tots els rubinencs i totes les rubinenques ens coneixeu, i que participeu amb nosaltres; doncs malgrat tots els nostres èxits i el nostre treball en nom de Rubí, trobem que no s’està fent prou ressò mediàtic ni tenim prou suport des de les institucions.

Tenint com a ambaixadors als jugadors i les seves famílies, hem participat en la tradicional venda de castanyes del nostre municipi, i ho han fet en PATINS.

La tarda del 31 d’octubre el Cent Patins va omplir els carrers i botigues de la nostra ciutat amb gairebé un centenar de nens i nenes que ens van fer gaudir d’una magnífica gimcana. Durant aquesta Scape City la majoria d’infants no relacionats amb la nostra entitat; va fer comerç visitant les botigues col·laboradores:
Mercat, Racó Rosa, Racó del Llibre, Casaladeria J. Milà, Espai, Cal Gerrer, Perruqueria Figueras, Fisioflotació Gravitas, Empastifa’t, Kid & Us, L’Ombra, RubíBike i La Tata.

Van resoldre endevinalles, obtenir pistes i mostrant el nostre esport i el seu esperit a la nostra població.

Després de tanta activitat, es va gaudir d’una xocolatada al club. Però la tensió va néixer de debò a les profunditats dels vestuaris, transformats en un emocionant i terrorífic ‘Túnel del Terror’, que es va convertir en una de les grans atraccions del vespre, i que no va deixar indiferent a cap dels assistents, grans i/o petits.

Us agraïm de tot cor la vostra participació perquè ara mateix estem vivint moments molt delicats a escala econòmica.

Tota ajuda és benvinguda i us esperem els caps de setmana a les grades de les instal·lacions de Francesc Calvo perquè vingueu a animar, gaudir, viviu i us emocioneu amb nosaltres.
Agrair, en especial, la col·laboració dels comerços.

Moltes gràcies, i fins a una altra.