A presó el violador que captava les seves víctimes a través d’una oferta de feina

Imagen noticia
Tret de sortida a les activitats de la Setmana de la Gent Gran
26 de septiembre de 2019
Imagen noticia
La plaça del Doctor Guardiet, escenari del 21è Aplec Sardanista de Rubí
30 de septiembre de 2019

A presó el violador que captava les seves víctimes a través d’una oferta de feina

Imagen noticia

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 23 de setembre l’home que presumptament havia violat una dona i ho havia intentat amb una altra després de quedar amb elles per oferir-los una feina. L’home, de 25 anys i nacionalitat espanyola, actuava sempre de la mateixa manera: detectava anuncis a internet de noies joves que s’oferien per treballar i hi contactava amb el pretext que oferia una feina com a personal de neteja per a oficines. Buscava preferentment joves sud-americanes i de bona aparença física per una trobada prèvia.

L’home aconseguia que les víctimes pugessin al seu vehicle i s’aprofitava de la necessitat que tenien les noies. Se les enduia a una zona poc transitada i posava com a requisit per aconseguir la feina que hi mantinguessin relacions sexuals. Si s’hi negava, les forçava de forma violenta.

En un dels dos casos denunciats, l’home va portar la víctima a Rubí, concretament en un polígon industrial, i presumptament la va violar, tot i que la noia es va resistir activament. Posteriorment, la va treure del cotxe i quan la noia va intentar recuperar les seves pertinences, l’home la va atropellar, causant-li ferides per abrasió.

L’home va ser detingut a Corbera de Llobregat, el 26 de setembre va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l’ingrés a presó.

El 2017 l’home ja havia estat denunciat per un fet comès mesos abans. En aquest cas, va exigir a una noia de 17 anys que mantingués relacions sexuals amb ell per contractar-la i li va dir que també li pagaria 250 euros. La noia ho va denunciar i els Mossos van acusar l’home per un delicte de sol·licitud de favors sexuals a una menor.

La investigació del cas continua oberta, ja que els mossos creuen que hi podria haver més víctimes.