Acaben les obres de la nova àrea d’esbarjo de Sant Muç

El Mercat celebra l’arribada de la primavera amb una campanya de bosses reutilitzables
11 de marzo de 2021
terrorisme
L’Ajuntament commemora el Dia en Memòria de les Víctimes del Terrorisme
12 de marzo de 2021

Acaben les obres de la nova àrea d’esbarjo de Sant Muç

Les obres han patit un retard pel desistiment de l’empresa que les havia d’executar. / Localpres-Ajuntament

Les obres de construcció del parc de Sant Muç, una nova àrea d’esbarjo social, ja estan gairebé finalitzades després de tres anys de treballs. El nou espai està ubicat en un solar entre l’avinguda de Can Tapis i el carrer de les Aigües.

La nova àrea incorpora un parc infantil, una pista  poliesportiva, una zona d’estada i de pícnic, mobiliari urbà i un espai d’aparcament per a les persones usuàries. Properament, es connectarà l’enllumenat i s’hi instal·larà una font.

A la pista poliesportiva s’ha col·locat una porteria de futbol en un extrem i una cistella de bàsquet a l’altre per tal de donar servei al major nombre d’usuaris possibles de totes les edats. En el parc infantil s’ha projectat un espai multiactivitat destinat a usuaris entre els 2 i els 15 anys, en funció dels diferents jocs: “La voluntat és oferir al veïnat de Sant Muç una àrea per a l’esbarjo, on es pugui desenvolupar activitat física, de lleure i de relació entre els usuaris i usuàries”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Els treballs els va començar a executar l’empresa Artea Mediambient el maig del 2018 i els ha hagut d’acabar personal de l’Ajuntament després que l’empresa desistís del contracte, fet que ha retardat l’acabament de les obres fins aquest any.