Acrobàcies, màgia i humor protagonitzen l’espectacle del Circ Raluy Legacy a Rubí

Imagen noticia
Vuit mesos claus de cara a les municipals: més del 25% dels electors no sabrien qui votar
28 de septiembre de 2018
Imagen noticia
L’Aplec de Rubí es consolida com una cita sardanista de referència a la comarca
2 de octubre de 2018

Acrobàcies, màgia i humor protagonitzen l’espectacle del Circ Raluy Legacy a Rubí

Imagen noticia

Milers de persones van assistir al nou espectacle #THEMAGICFORMULA, del Circ Raluy Legacy que ha estat aquests dies a la nostra ciutat. Moltes famílies, infants però també públic adult no es van voler perdre el show d\’acrobàcies aèries, trucs de màgia, grans il·lusions, contorsionisme, ball protagonitzat per diverses generacions de la nissaga Raluy amb la participació d\’artistes internacionals.

El circ s\’ha instal•lat a Can Fatjó del 26 al 30 de setembre amb bon èxit d\’assistència, tot i que no han arribat a esgotar les localitats. #THEMAGICFORMULA és un espectacle replet de números clàssics de circ, com la màgia de Louisa Raluy o el mag Maxi, qui també fa de mestre de cerimònies, i els gags humorístics de la mà de Sandro i Bigotes, qui van fer sortir a l\’escenari a part del públic rubinenc.

Els números més espectaculars van ser les piruetes aèries en barres del bielorús Pasha Voladas, els salts de risc en gronxador de La Troupe l\’Habana, les habilitats amb el monocicle d\’alçada de Niedziela i Emily Raluy o el contorsionisme del trio Lipstick, que van deixar bocabadat el públic assistent.