Actuacions musicals de jazz i blues

Imagen noticia
Dani Flaco acosta el seu pop de cantautor al públic rubinenc
26 de junio de 2018
Governança amb perspectiva de gènere
28 de junio de 2018

Actuacions musicals de jazz i blues

Imagen noticia

L’Ateneu tornarà a ser un dels escenaris preferits del jazz durant la Festa de Sant Pere de la mà de l’Associació per a la Recerca d’Acords i Folklore imaginari, que impulsen les XVII Jornades de Jazz a Rubí, amb quatre actuacions musicals.

Les jornades arrencaran el 28 de juny a les 23 hores, amb l’actuació d’Smack Dab als jardins de l’equipament municipal. El grup, liderat pel músic Joan Casares, oferirà un concert de jazz amb tocs de swing.

El 29 de juny hi haurà jazz en versió doble. A les 12.30 hores als jardins de l’Ateneu, hi haurà un vermut musical amb Laia Porta Swing Fourtet, amb un repertori de clàssics del gènere, pinzellades de blues i peces contemporànies. A les 20.30 hores, la música es traslladarà al pati de l’Ateneu amb un concert de la rubinenca Carolina Alabau i, tot seguit, hi haurà un concert de Geni Barry Trio & Sabine van Waesberghe. Barry, considerat el millor vibrafonista de la península, és conegut per la fusió de diversos estils i estarà acompanyat per la veu de Van Waesberghe.

El 30 de juny està programat un nou vermut musical, a les 12.30 hores als jardins, amb Andreu Martínez Trio. El guitarrista, acompanyat per un baix i un bateria, oferirà un repertori d’influències blues, pop i rock progressiu dels anys 70.Per tancar les jornades, a les 12.30 hores als jardins, hi haurà una jam session a càrrec de l’Associació Jazz de Rubí i artistes convidats.

Plaça Anselm Clavé
El blues i el jazz es tornaran a combinar a la plaça d’Anselm Clavé de la mà de la Societat de Blues de Rubí, de la Zejeté Jazz i de l’Espai Socio-Cultural L’Aurora.

El dia més destacat serà el 29 de juny, amb tres concerts a l’aire lliure durant la nit. El primer serà a les 20 hores i anirà a càrrec de La Plaça Feliç Jazz Band, una formació que oferirà un conjunt d’estàndards populars i alegres. El quintet està format per Johannes North, Sergio Castejón, Alex Climent, Antonio Menéndez i Wenceslao Galán. A les 21.30 hores pujarà a l’escenari Daniel Higiénico amb el seu espectacle Blues Experiencie. Es tracta d’un artista que ofereix música blues reivindicativa, amb un toc de cantautor. I, per tancar la nit, a les 23.30 hores serà el torn de Sweet Marta & The Blues Shakers, que oferirà un repertori de blues clàssics i elèctrics.

El 30 de juny hi haurà dos concerts de música rock. El primer serà a les 20.30 hores a càrrec de Renegades i el segon a les 22.30 hores anirà a càrrec de Sin City. Per tancar les actuacions, l’1 de juliol hi haurà el concert de la cantautora Yàiza a les 19 hores i del grup de pop Toi&Moi, a les 20.30 hores.