Afectacions per obres en els FGC aquest cap de setmana

Imagen noticia
Un 15% dels infants de la comarca viuen en situació de pobresa, segons un estudi del CCVOC
6 de junio de 2018
Imagen noticia
Lamentable estado del parque Can Ximelis
8 de junio de 2018

Afectacions per obres en els FGC aquest cap de setmana

Imagen noticia

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) patirà diverses afectacions des d’aquest divendres fins diumenge a la línia S1 en el tram comprès entre les estacions de Sant Cugat i Hospital General. Com a conseqüència d’unes obres, aquest divendres a partir de les 22 hores i dissabte i diumenge s’interromprà el servei.

Els treballs serviran per minimitzar el soroll del pas dels trens pel municipi de Sant Cugat, amb la incorporació de nous aparells a la via per reduir la contaminació acústica. Mentre duri l’afectació, Ferrocarrils oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Valldoreix i Hospital General, amb una parada a l’estació de Mira-sol.

D’altra banda, el 15 de juny a partir de les 22 hores i el 16 i 17 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2. En aquest cas, el tram és el comprès entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres i també s’habilitarà un autobús substitutori.

Treballs durant l’estiu
A banda d’aquestes incidències, FGC realitzarà millores en la infraestructura de la línia S2 entre el 25 de juny i el 10 de setembre. S’interromprà el servei al tram entre Sant Quirze i Can Feu-Gràcia. En aquest cas, les obres serviran per integrar la línia al voltant de l’estació de Can Feu-Gràcia i millores en la infraestructura.

A més, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu-Gràcia de la mateixa línia. L’aturada permetrà millorar el túnel de la Universitat Autònoma.
En tots dos casos, s’habilitaran autobusos substitutoris.