Un centenar de comerços participaran a la Botiga al carrer

Imagen noticia
Un 15% dels infants de la comarca viuen en situació de pobresa, segons un estudi del CCVOC
6 de junio de 2018
Imagen noticia
Lamentable estado del parque Can Ximelis
8 de junio de 2018

Un centenar de comerços participaran a la Botiga al carrer

Imagen noticia

Prop d’un centenar de comerços participaran aquest dissabte en la 13a edició de la Botiga al carrer, una fira comercial que ja és tota una tradició a Rubí. Els diferents comerços obriran les seves paradetes a l’illa de vianants entre les 10 i les 21 hores i oferiran una mostra dels seus productes i serveis, a més d’ofertes i promocions: «L’esperit de la Botiga al carrer és ser una fira per mostrar els productes i que els rubinencs ens coneguin», explica Miquel Ortuño, president de l’organització, Comerç Rubí.

La fira es complementarà amb activitats i animació. Així, s’oferiran diversos tipus de tallers infantils, per entretenir els més petits. Entre aquests, hi haurà de ‘Slime’, una pasta de modelatge que està de moda entre els infants, tallers per crear instruments, taller de galetes, de pintar i decorar una espelma i d’emoticones. A més, hi haurà animació musical durant tot el dia a càrrec de la banda Blues en Viu, al matí, i amb Tomacos, a la tarda.

Una altra activitat destacada serà una gimcana, a través de la qual els participants podran guanyar targetes de Comerç Rubí carregades amb 50 euros. D’altra banda, alguns comerços oferiran actuacions esportives o musicals i a la plaça de Catalunya estan previstes exhibicions de diverses entitats locals com Dinàmic Crescendo, l’Associació de Veïns Districte 5 El Portal o l’escola de ball 8 Temps, entre altres.

Vessant solidari
D’altra banda, com és habitual cada any, la Botiga al carrer tindrà un vessant solidari. Està prevista una recollida d’aliments davant del Condis Mariona. També tindran el seu espai a la fira Rodamons i l’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal. D’altra banda, la perruqueria C&C Matrix organitza l’activitat ‘Flocs solidaris’, en la qual tothom que vulgui es podrà tallar la cabellera, cabells que es lliuraran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, per a l’elaboració de perruques a un preu accessible.