Agbar rectifica les factures de l’aigua de prop de 6.000 llars de Rubí

L’atur creix a la ciutat amb 70 nous desocupats durant el mes de gener
10 de febrero de 2021
moduls cap anton borja covid coronavirus
Rubí supera els 5.000 casos de covid
12 de febrero de 2021

Agbar rectifica les factures de l’aigua de prop de 6.000 llars de Rubí

La companyia de l’aigua ha revista la facturació dels mesos que no va poder fer la lectura. / Ajuntament

En base a l’acord entre l’Ajuntament de Rubí i Agbar ─abans Sorea─ del passat mes de novembre, la companyia ha dut a terme el procés de revisió de facturacions del servei d’aigua corresponents al segon i tercer trimestre del 2020. Durant l’estat d’alarma, Agbar va haver de fer estimacions de consum davant la impossibilitat de realitzar lectures de comptadors.

En obtenir el consum real del següent període, algunes persones van veure com la seva factura excedia l’import del mateix període de l’any anterior. Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Rubí va emplaçar la companyia operadora del servei d’aigua municipal a dur a terme una revisió de les factures emeses en aquest període i a compensar, si es donava el cas, les persones que es poguessin haver vist perjudicades pel sistema de facturació.

Finalitzat el procés de revisió de tota aquesta facturació, Agbar ha analitzat les factures corresponents a 26.570 contractes amb estimació i el resultat ha estat la rectificació de les factures de 5.934 usuaris i usuàries del servei. Aquestes rectificacions s’han enviat a les persones usuàries, acompanyades d’una carta informativa indicant el mètode de devolució.