Alerta dels Mossos pel robatori d’un camió a Castellbisbal

Imagen noticia
Una avaria deixa sense subministrament d’aigua Els Avets i La Perla
6 de febrero de 2018
Imagen noticia
L’actriu Vicky Peña portarà a La Sala ‘La visita de la vella dama’
8 de febrero de 2018

Alerta dels Mossos pel robatori d’un camió a Castellbisbal

Imagen noticia

Els Mossos d\’Esquadra han llançat un avís als altres cossos de seguretat perquè els ajudin a localitzar com més aviat millor un camió de grans dimensions que va ser robat entre el diumenge i el dilluns d\’una empresa de Castellbisbal (Vallès Occidental).

Després del robatori del camió, i com a mesura preventiva a causa del nivell d\’alerta antiterrorista, situat al nivell 4 en una escala de l\’1 al 5, s\’ha emès un avís a tots els cossos de seguretat perquè els ajudin a localitzar com més ràpid millor aquest camió.

Els Mossos han emès aquest avís com a mesura de prevenció, a l\’aplicar els protocols establerts pel nivell d\’alerta terrorista i davant el fet que aquest cap de setmana se celebren nombroses festes amb motiu del Carnestoltes, amb activitats que congreguen molt públic com les rues o els balls.

El camió és un Volvo Model FL618 B250 amb la cabina de color blanc i el tendal de color blau, amb porta del darrera elevadora. Té una inscripció en la porta del conductor ‘J. Pou’ i un número de mòbil.