‘Allò que és bonic’, nou single i vidoclip del cantautor rubinenc Isaak Aguilà

Imagen noticia
Sentit homenatge a les víctimes de la Rierada del 25 de setembre del 1962
25 de septiembre de 2019
Imagen noticia
L’Aplec Sardanista de Rubí es trasllada a la Plaça del Doctor Guardiet
27 de septiembre de 2019

‘Allò que és bonic’, nou single i vidoclip del cantautor rubinenc Isaak Aguilà

Imagen noticia

El cantautor rubinenc Isaak Aguilà acaba de presentar el seu nou single ‘Allò que és bonic’, un tema del seu primer àlbum ‘Després’, editat per Microscopi.

El nou senzill pren com a referència el llibre ‘L’home en busca del sentit’ de Víctor Frankl, una obra que parla de la transcendència de trobar la bellesa en allò que és quotidià. Aguilà apunta que avui dia podem trobar aquesta bellesa a molts llocs, però sovint, pel fet de ser quotidiana, ens oblidem d’apreciar-la o no li donem rellevància. «D’aquí la importància d’aprendre a mirar la vida amb ulls de nen: tornar a apreciar allò que és bonic del dia a dia», assenyala.

El videoclip del nou single ha estat enregistrat a Figueres, Ullà i Empuriabrava per part de Xavier Gironès i Albert Collado (fotografia). A més, ha comptat amb la col·laboració de l’alumnat de les Escolàpies de Figueres i de l’Aula de teatre d’Ullà. Pel que fa a l’àudio, la cançó ha estat enregistrada i produïda per Jordi Culell a l’estudi ‘El Cortijo’ a Cubelles.

Isaak Aguilà compta amb una llarga experiència en el món de la música. Després de molts anys com a instrumentista en diferents grups i formacions, l’any 2018 va publicar el seu primer disc ‘Després’.

També forma part del prestigiós cor Gospel Viu i ja ha anunciat que en un futur no massa llunyà té previst començar l’enregistrament del seu segon treball discogràfic.