Ana M. Martínez dona el relleu a Eva Candela com a primera secretària del PSC Vallès Oest

Imagen noticia
L’Ajuntament dona deu dies més a TMA per presentar l’estudi d’impacte ambiental de l’abocador
9 de marzo de 2020
Imagen noticia
L’AUP considera desproporcionats els viatges institucionals del govern
11 de marzo de 2020

Ana M. Martínez dona el relleu a Eva Candela com a primera secretària del PSC Vallès Oest

Imagen noticia

Eva Candela, regidora a l’Ajuntament de Terrassa, és, des d’aquest dissabte, la nova primera secretària de la Federació del Vallès Oest del Partit dels Socialistes de Catalunya, agafant el relleu de la rubinenca Ana M. Martínez, alcaldessa de Rubí, qui ha liderat des del 2017 la federació socialista comarcal.

La regidora egarenca va aconseguir el suport del 92,4% dels delegats i delegades que van assistir al congrés, que es va celebrar al Castell de Rubí. Candela, a més de regidora a l’Ajuntament de Terrassa, és càrrec de confiança a l’Ajuntament de Rubí, on fa funcions lligades al desenvolupament del POUM.

Martínez, però, continua formant part de la comissió executiva de la federació, ja que passa a ser presidenta, mentre que Pere Soler, tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Sant Cugat, és el viceprimer secretari, i Dolors Conde, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Castellbisbal i cap de gabinet de l’Ajuntament de Rubí, és secretària d’organització.

El congrés va servir per aprovar per àmplia majoria l’informe de gestió realitzat per la comissió executiva sortint i es van debatre i aprovar diverses ponències polítiques sobre economia, treball, habitatge, infraestructures, transports, feminisme, ecologisme o educació, entre altres.

A més, també es van escollir als nous consellers nacionals de la federació, entre els quals hi ha els regidors rubinencs Moisés Rodríguez i M. Carmen Cebrián.