Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta

Imagen noticia
L’ANC organitza autocars per anar a la manifestació de Madrid
13 de marzo de 2019
26 de Mayo, un día clave para Rubí
15 de marzo de 2019

Ana M. Martínez omple La Sala en la presentació de la seva candidatura amb Miquel Iceta

Imagen noticia

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) va triar el teatre municipal La Sala per fer la presentació de la candidatura d’Ana M. Martínez, un dels escenaris preferits del partit en els darrers anys. La militància va respondre i el teatre es va omplir per donar el tret de sortida de la campanya electoral dels socialistes rubinencs, un acte que va comptar amb la presència del primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Amb una gran fotografia de l’actual alcaldessa d’attrezzo i amb el lema de campanya ben visible -Rubí serà el que tu vulguis que sigui- Ana M. Martínez va fer un recull de la seva obra de govern durant els darrers anys, destacant que la rehabilitació del Casino «serà una realitat en uns mesos», així com també la «remodelació del Mercat, que incorporarà un supermercat». Va destacar que Rubí ha fet un pas endavant en l’àmbit cultural, amb l’acollida dels Premis CoNCa i del festival Primavera Pop; i també en l’àmbit de l’espai públic, amb l’ampliació de l’illa de vianants: «Espero que tinguem confiança per poder seguir treballant, hem fet molt, però queda molt per fer».

En aquest aspecte, tot i que la primera secretària del PSC local no va voler revelar totes les seves propostes, sí que va explicar la intenció de construir un equipament esportiu a Cova Solera, unir la zona del Castell amb l’Escardívol, ampliar el tanatori o fer un equipament juvenil i cultural a l’antiga fàbrica Supersond.

Al final del seu discurs, Martínez tampoc es va oblidar de reclamar a la Generalitat la construcció de la segona estació de Ferrocarrils, el trasllat dels jutjats, la construcció de l’Escola el Bosc i, sobretot, l’hospital: «Seguirem demanant l’hospital, ningú em callarà fins que no tinguem una atenció sanitària digna».

Campanya per les generals
Abans del discurs d’Ana M. Martínez, va ser Miquel Iceta qui va dirigir-se al públic, amb un discurs centrat en les eleccions generals: «Els socialistes volem construir i avançar, ni volem retrocedir ni tampoc volem bloquejar».

Però Iceta no va oblidar defensar l’acció de govern del PSC a Rubí i va demanar als rubinencs més suport per obtenir una majoria més àmplia. El líder socialista, que considera que «a Rubí el PSC no s’ha desgastat, sinó que s’ha consolidat», ha destacat la bona feina feta pel govern en minoria de Martínez: «Tot i les dificultats inicials, a Rubí s’ha fet una feinada enorme».