Aprovat el conveni entre l’ACA i l’Ajuntament de Terrassa per redactar el projecte de millora de la riera de les Arenes

Imagen noticia
Reforç del servei de bus urbà durant les hores punta a les línies 4 i 5
28 de abril de 2020
Imagen noticia
El concurs Tastet de Confinament rep una dotzena de vídeos parodia sobre la quarantena
30 de abril de 2020

Aprovat el conveni entre l’ACA i l’Ajuntament de Terrassa per redactar el projecte de millora de la riera de les Arenes

Imagen noticia

L’Agència Catalana de l’Aigua ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa per determinar les condicions per redactar els documents tècnics per minimitzar el risc d’inundació a la riera de les Arenes.

El conveni és conseqüència d’un acord del 2019 en què s’establien cinc actuacions a impulsar pels dos organismes a les rieres de les Arenes i del Palau, les dues rieres afluents de la riera de Rubí. Ja s’ha executat dues de les actuacions i el conveni concretarà com es farà la resta.

Els treballs se centraran a la riera de les Arenes, en el tram entre el pont de Sant Llorenç i el pont de Navarra, i també s’actuarà en el sector que hi ha aigües amunt de la rotonda dels Bellots. L’acord es formalitzarà de forma digital entre les dues administracions i preveu destinar conjuntament uns 23.000 euros per a la redacció del projecte, amb una data de caducitat del desembre del 2021.

Un cop definides les actuacions previstes en el curs fluvial, es redactarà un nou convenir per definir el finançament i l’execució de les obres.

D’altra banda, l’ACA està impulsant un Pla Director de rieres a Terrassa per concretar les accions que s’hauran de produir durant el nou cicle de planificació 2022-2027.