El concurs Tastet de Confinament rep una dotzena de vídeos parodia sobre la quarantena

Imagen noticia
Aprovat el conveni entre l’ACA i l’Ajuntament de Terrassa per redactar el projecte de millora de la riera de les Arenes
29 de abril de 2020
Imagen noticia
La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa el projecte ‘Que cap empresa tanqui’
4 de mayo de 2020

El concurs Tastet de Confinament rep una dotzena de vídeos parodia sobre la quarantena

Imagen noticia

El Centre Rubinenc d\’Alternatives Culturals de Rubí (CRAC) ha organitzat el concurs musical Tastet de Confinament, un concurs de versions musicals basades en el confinament de la població pel coronavirus. En total, s\’han presentat dotze audiovisuals originals que parodien diverses cançons, alguns dels quals compten amb la participació de diverses persones.

Els vídeos es poden visualitzar a través d\’una llista de reproducció de Youtube . Fins al 8 de maig, es poden fer les votacions a través del perfil d\’Instagram i del Canal de Youtube del CRAC. El 9 de maig es farà l\’entrega del premi, una cistella de productes ecològics i de proximitat Ecobòdum.

El concurs musical és una iniciativa d\’AMR, ARKAM, Addictes al Microteatre, Rubí Acull i La Ràbia.

Activitats solidàries
A més d\’impulsar el Tastet de Confinament, el CRAC està fent diverses activitats solidàries durant aquests dies. El 5 de maig de 10 h a 12 h recollirà aliments bàsics per a persones en situació de risc, especialment llet, però també arròs, pasta, caldo, llegums, cereals, tonyina o oli. També es recolliran productes per a nadons, sobretot bolquers per a 3, 4 i 5 kg de pes, llet en pols i potets. El material serà lliurat a Càritas, ASAV i Frater-Nadal, que l\’entregarà a famílies vulnerables de la ciutat.

El mateix dia i en la mateixa franja horària es distribuiran de forma gratuïta mascaretes de roba que han preparat les costureres voluntàries de la Xarxa Units Fem Força, d\’ASAV, gràcies a l\’aportació de roba de la gent de Rubí. També hi ha mascaretes infantils.

Durant aquests dies, el CRAC continua sent punt de venda de verdures de proximitat d\’Ecobòdum, conreades als horts socials de Can Feliu i gestionats per l\’Associació d\’Aturats de Rubí. La venda es farà el 2 de maig a partir de les 9 h. També es recull l\’oli de cuina usat a través del projecte Oliclack d\’APDIR. El 5 de maig de 10 h a 12 h es poden portar els clackis amb oli de cuina usat.