Àries d’òpera al Castell en el concert de l’Obrador Coral

Imagen noticia
Clàssics de sempre al Ball d’Envelat
29 de junio de 2018
Imagen noticia
Maldita Nerea reuneix milers de persones a l’Escardívol en la Nit Golfa
1 de julio de 2018

Àries d’òpera al Castell en el concert de l’Obrador Coral

Imagen noticia

La música d’òpera ha estat la gran protagonista del tradicional concert de Festa Major que cada any organitza l’Obrador Coral. L’espectacle, que ha congregat un nombrós públic a l\’amfiteatre del Castell, ha arrencat amb una peça al piano a quatre mans d’un peça de ‘Carmen’, de Georges Bizet.

L’Obrador Coral ha posat els cors i ha interpretat algunes peces en una nit en què els grans protagonistes han estat alguns concertistes del Gran Teatre del Liceu, entre ells, ha destacat l’actuació del baríton Ramon Grau, de la soprano Raquel Lucena i del tenor Josep Lluís Moreno.

Entre els temes que s’han pogut escoltar, hi havia àries de les òperes ‘Li barbieri di Siviglia’, de Gioachino Rossini; ‘L’elisir d’amor’, de Gaetano Donizetti; ‘Le nozze di Figaro’, de Wolfgang Amadeus Mozart; ‘Madame Butterfly’ i ‘Turandot’, de Giacomo Puccini’; i ‘La traviatta’, de Giuseppe Verdi.

L’acte ha estat presentat per l’actor Xavier Serrat i també ha comptat amb la col·laboració del ballarí de l’Esbart Dansaire Jordi Rubio.