Maldita Nerea reuneix milers de persones a l’Escardívol en la Nit Golfa

Imagen noticia
Àries d’òpera al Castell en el concert de l’Obrador Coral
30 de junio de 2018
Imagen noticia
El Correaigües amb l’elefant Bòjum, un èxit de participació
2 de julio de 2018

Maldita Nerea reuneix milers de persones a l’Escardívol en la Nit Golfa

Imagen noticia

La nit de dissabte va treure milers de persones als carrers de Rubí, que van sortir per participar en alguna de les propostes musicals que hi van haver durant tota la nit.

Els de l’Escardívol van ser, com sempre, els concerts més multitudinaris. Milers de persones es van concentrar a l’Escardívol, que es va omplir de punta a punta per seguir el concert de Maldita Nerea. El grup, que té entre les seves files el rubinenc Serginho Moreira, va oferir el seu pop rock espanyol amb algunes de les seves cançons més mítiques, com ‘El secreto de las tortugas’, a més de cançons del seu darrer disc, ‘Bailarina’.

Abans que Maldita Nerea pujés a l’escenari, a la mitjanit, es va conèixer el guanyador del concurs #somRRandom, realitzat entre bandes a través de les xarxes socials. Els guanyadors van ser el grup Phenomenal People, que van rebre un record de mans de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i van poder tocar una cançó sobre l’escenari de l’Escardívol, just abans de l’espectacle de Maldita Nerea.

Més tard, el protagonisme va ser per El Último Tributo, una banda de tribut al grup El Último de la Fila i el seu cantant, Manolo García.

La Nit Golfa va acabar amb l’espectacular concert de Versión Impossible, que va fer ballar la gent que encara quedava fins a les 6 del matí, quan va tenir lloc la xocolatada.

Revival amb Supersingles
Una altra de les propostes del dissabte, va ser el Revival, a la plaça de Catalunya, que es va quedar petita per acollir el nombrós públic que volia seguir aquest espectacle. Supersingles, Please -una banda de tribut a U2- i Rocket Band van posar la música, amb clàssics de sempre i música molt animada.

La SoniK takes the city
La música més alternativa i juvenil es va poder escoltar a l’espai jove, a la plaça de Salvador Allende, on van actuar Chapaos a la Nueva, Xiroi, Urfabrique, Sr. Chen, 3menyonkis i Sensimillaz. La proposta va comptar amb un públic fidel que es va guanyar el seu espai en la nit de dissabte de la Festa Major de Rubí.