Arrenca el Campionat escolar per edats d’escacs

Imagen noticia
Bons resultats de Fondistes Rubí en diferents curses
23 de enero de 2018
Convoquen el 31è Concurs de Màscares de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí edRa
25 de enero de 2018

Arrenca el Campionat escolar per edats d’escacs

Imagen noticia

L’Escola Montessori va acollir divendres passat la primera ronda del campionat d’edats d’escacs de Rubí, amb la participació de 24 infants de categories aleví, benjamí i infantil. Les escoles representades són Torre de la Llebre, Maria Montessori, Regina Carmeli, Joan Maragall, Rivo Rubeo i Teresa Altet. Aquesta fase individual finalitzarà el 23 de març.

D’altra banda, el 21 de gener va començar el Campionat de Catalunya per equips en el qual l’Agrupació Rubinenca d’Escacs participa amb tres equips a les categories Segona Divisió, Primera Provincial i Tercera Provincial. Els tres equips van jugar a casa amb resultats dispars. L’equip A va guanyar en un matx molt disputat per 5,5-4,5 punts. Per la seva banda, els conjunts B i C van perdre els seus respectius enfrontaments per 2-6 i 1-3.

Finalment, en el torneig del CE Barcelona, cal destacar el triomf de Fran J. Moles a la seva categoria amb un total de 4 punts i la tercera posició d’Antonio Muñoz, amb 4,5 punts en una partida menys disputada.