Convoquen el 31è Concurs de Màscares de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí edRa

Imagen noticia
Arrenca el Campionat escolar per edats d’escacs
24 de enero de 2018
Imagen noticia
El saxofonista Nando Picó presenta el seu nou disc a l’Espai cultural de la CGT
26 de enero de 2018

Convoquen el 31è Concurs de Màscares de l’Escola d’Art i Disseny de Rubí edRa

L’Associació d’alumnes i exalumnes de l’escola edRa, l’associació +e, ha organitzat com és tradicional el 31è Concurs de màscares, una de les convocatòries més antigues del territori. Qui vulgui participar pot presentar la seva obra fins al divendres dia 2 de febrer a les 21 hores a la Consergeria de l’edifici Escardívol.

Segons les bases de la convocatòria s’han establert tres categories diferents (de 4 a 9 anys, de 10 a 15 i majors de 16) i el jurat valorarà la creativitat i la qualitat tècnica de les obres. Qui vulgui participar-hi, ha de presentar una obra original que no hagi pres part en cap altre concurs.

Els premis seran diferents segons les categories. En la d’infantil, tots els participants rebran un premi sorpresa. En la de joves, s’oferirà un primer premi en material artístic per 80 € i un accèssit també en material artístic per valor de 40 €.

En categoria d’adults, el premi serà de 300 € i l’accèssit de 100 €, també en material artístic.

Les bases completes estan publicades al web www.artedra.net.

El veredicte del jurat, que serà inapel·lable i es podrà declarar desert en qualsevol categoria, es farà públic dijous 8 de febrer, a les 19.30 hores i l’entrega de premis es farà a la Sala d’Exposicions de l’escola edRa. Totes les obres s’exposaran a la mateixa sala del 8 al 28 de febrer.

Els primers premis quedaran en propietat dels Tallers d’Art EDRA amb tots els drets d’edició. La resta d’obres podran ser retirades de la consergeria entre l’1 i el 15 de març de 16 a 21 hores.