Arrenca una nova campanya comercial de Nadal

Imagen noticia
Montverd i La Tata, premi a les millors iniciatives comercials
2 de diciembre de 2019
Imagen noticia
El món de l’espectacle i la màgia ret un emotiu homenatge a Selvin pels 50 anys de professió
4 de diciembre de 2019

Arrenca una nova campanya comercial de Nadal

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí i Comerç Rubí han presentat una nova campanya comercial per Nadal. Sota l’habitual eslògan ‘Rubí, on visc, on compro’, els comerciants i el consistori han volgut posar l’accent en els valors identitaris i de pertinença a la ciutat. Un dels plats forts de la campanya és un audiovisual que reforça la idea de comunitat i de coneixença dels botiguers respecte als seus clients. La campanya també es promocionarà a través de cartells al carrer i al transport públic.

Per l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, «ja que durant el Nadal és una època de consum, és millor que aquest es faci a les botigues i establiments de la ciutat».

El president de Rubí Comerç, Miquel Ortuño ha destacat que «la campanya de Nadal és la més important de l’any» i que els rubinencs han de tenir present que el comerç local és «un comerç de proximitat, en alguns casos ecològic, i ofereix un tracte personalitzat».

Enguany, les botigues associades a l’entitat comercial, llueixen un arbre de Nadal de fusta a la porta de les seves botigues. En total, s’han col·locat 172 arbres, que han estat elaborats a Font del Ferro.