El cotxe de Som Mobilitat porta més de 30.000 km

Imagen noticia
Montverd i La Tata, premi a les millors iniciatives comercials
2 de diciembre de 2019
Imagen noticia
El món de l’espectacle i la màgia ret un emotiu homenatge a Selvin pels 50 anys de professió
4 de diciembre de 2019

El cotxe de Som Mobilitat porta més de 30.000 km

Imagen noticia

El vehicle elèctric de la cooperativa Som Mobilitat, propietat del grup de Rubí, ja ha completat més de 30.000 km. A principis del 2018, el grup local de Som Mobilitat va adquirir un vehicle elèctric per compartir entre tots els membres de la cooperativa.

Per tal d’incentivar l’ús entre la població, l’Ajuntament de Rubí va adquirir 3.600 hores de conducció del vehicle elèctric amb la intenció de regalar codis promocionals de 5 hores gratuïtes de conducció.

Gairebé dos anys després, el vehicle ha registrat 484 lloguers amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents dels vals del consistori i 1.645 de pagament dels socis de Som Mobilitat. Els vals es reparteixen al Rubí Forma, així com en comerços, empreses i entitats i el vehicle es troba estacionat habitualment a la fotolinera del Rubí Forma.

Aquestes dades les ha fet públiques l’Ajuntament de Rubí en una trobada tècnica el 29 de desembre mantinguda entre els consistoris de Rubí, Santa Perpètua, Castellbisbal i Torelló i la cooperativa Som Mobilitat, amb l’objectiu de crear sinergies per promoure la mobilitat elèctrica compartida.