Arrenquen les obres per millorar un tram del paviment del carrer de Can Bosc, a Sant Muç

Imagen noticia
Preocupació ciutadana per l’expansió de la vespa velutina pel municipi
15 de marzo de 2019
Imagen noticia
L’Associació d’Automòbils Antics de Rubí rep el 3r Premi Elegància en el Ral·li de Sitges
19 de marzo de 2019

Arrenquen les obres per millorar un tram del paviment del carrer de Can Bosc, a Sant Muç

Imagen noticia

El consistori ha anunciat diverses actuacions de millora a la urbanització de Sant Muç, incloses al Pla d’inversions. Els treballs, que pretenen adequar la calçada i les voreres de determinats espais, se centraran al carrer de Can Bosc, a l’avinguda de Can Tapis i al carrer de la Pineda.

La primera d’aquestes actuacions ha arrencat aquest dilluns al tram del carrer Can Bosc comprès entre el carrer Avellaners i l’avinguda Can Tapis. Es tracta d’una via molt transitada dins la urbanització de Sant Muç, que actualment compta amb zones de paviment força degradades. Les obres consistiran en millorar el paviment asfàltic d’aquesta part del carrer. Els treballs tenen una durada prevista d’una setmana i comportaran restriccions de trànsit, tot i que es permetrà la circulació del veïnat. L’actuació l’executarà l’empresa Rogasa per un import de 48.317,94 euros.

A principis d’abril és previst que comencin les obres de millora de la vorera de l’avinguda de Can Tapis, entre el carrer Bellpuig i el carrer del Camí. L’empresa Tempo Obras e Infraestructuras SLU serà l’encarregada de dur a terme els treballs amb un pressupost de 48.327,25 euros i un termini previst d’execució d’aproximadament un mes. L’actuació es realitzarà en un tram d’uns 2,4 km, del qual es repararan uns 700 m2 de voreres aixecades. També es reposaran els escocells malmesos i es col·locaran correctament aquells s’hagin mogut.