ASAV col·labora amb una campanya per ajudar els malalts a comunicar-se amb els familiars amb les noves tecnologies

Imagen noticia
L’Ajuntament reparteix més de 10.000 mascaretes infantils
24 de abril de 2020
Imagen noticia
Els projectes de l’OSE de millora de la competitivitat empresarial es faran de forma telemàtica
28 de abril de 2020

ASAV col·labora amb una campanya per ajudar els malalts a comunicar-se amb els familiars amb les noves tecnologies

Imagen noticia

L’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) col·labora amb la campanya liderada per COVIDWarriors i que té el suport de la Fundació TIC Salut Social i Orange i que té per objectiu ajudar als malalts i a la gent gran a poder comunicar-se amb les seves famílies a través de les noves tecnologies. Les tauletes digitals i els telèfons intel·ligents permeten a la gent que està aïllada, ja sigui en hospitals, centres sociosanitaris o residències, fer videotrucades per poder parlar amb els seus familiars i amics.

Fins ara, el projecte, que porta per nom ‘Dret a connectar-se’ ha lliurat 900 telèfons intel·ligents a hospitals catalans i 1.000 a residències; i 338 tauletes digitals a centres sociosanitaris, 140 a residències i 200 a altres centres.

El projecte compta amb voluntaris del Col·legi d’Enginyers, de l’Ajuntament de Rubí i d’ASAV, que són els qui han fet les tasques de muntatge i instal·lació de dispositius, incloent-hi protocols d’ús. Es pot col·laborar amb el projecte a través del web www.derechoaconectarse.org.