Autònoms de Rubí Fem Pinya, una nova associació que neix per donar suport al sector

Imagen noticia
‘Persones essencials’, lema de la commemoració a Rubí del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional
2 de diciembre de 2020
Imagen noticia
Torna el Vespre de Jazz i Lletres a l’Ateneu amb l’escriptora Alba Luz com a convidada especial
4 de diciembre de 2020

Autònoms de Rubí Fem Pinya, una nova associació que neix per donar suport al sector

Imagen noticia

Alguns autònoms de la ciutat s’han unit per impulsar una nova associació que han batejat amb el nom d’Autònoms de Rubí Fem Pinya. La pandèmia ha marcat un abans i un després per a tothom, però el sector dels treballadors per compte propi ha estat un dels més perjudicats.

En plena situació de confinament, el tancament dels seus negocis els va provocar, a més de por, molta incertesa davant la manca d’informació i desconeixement. Ja en aquells mesos, un grup d’autònoms i professionals de Rubí va plantejar la idea d’agrupar-se per compartir informació i donar-se suport en els durs moments. Ara, han fet un pas endavant i han decidit formalitzar l’associació.

Entre els seus objectius, hi ha el d’aconseguir millores per al sector i donar el suport necessari per a continuar aixecant les persianes dels seus negocis, aconseguint que el comerç local segueixi viu i actiu i que no es produeixin més tancaments de negocis demanant les ajudes que siguin necessàries.

També volen promoure el consum a la ciutat promovent el comerç de proximitat i el producte de quilòmetre zero i crear una taula de diàleg i treball amb l’Ajuntament per tenir una via directa de conversa. A més, tenen previst incentivar una borsa de treball dins l’associació i oferir formació als associats, tallers i xerrades, així com promocionar els serveis dels seus associats.

Actualment, tenen una junta formada per nou persones i animen als autònoms i autònomes de la ciutat a sumar-se a l’entitat, ja que entenen que totes les veus i experiències tenen molt a aportar. El correu per poder contactar és [email protected]