Audició de sardanes de les cobles Jovenívola de Sabadell i Marinada

Imagen noticia
‘Persones essencials’, lema de la commemoració a Rubí del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional
2 de desembre de 2020
Imagen noticia
Torna el Vespre de Jazz i Lletres a l’Ateneu amb l’escriptora Alba Luz com a convidada especial
4 de desembre de 2020

Audició de sardanes de les cobles Jovenívola de Sabadell i Marinada

Imagen noticia

El Foment de la Sardana de Rubí i l’Aplec de Rubí organitzen el 8 de desembre a les 10.30 h una audició-concert de sardanes que anirà a càrrec de les cobles Jovenívola de Sabadell i Marinada.

L’activitat arrencarà amb la Jovenívola de Sabadell, que interpretarà ‘A Rubí, ara i sempre’, de Joaquim Soms i Janer; ‘Els ocellets ets canten’, de Conrad Saló i Ramell; ‘Carícies’, de Josep Vicens i Juli ‘Xaxu’; ‘A Banyoles el 50è’, de René Picamal i Coma; ‘Per roses, les roges’, de Joan Làzaro i Costa; ’50 anys fent camí’, de Joan Jordi Beumala i Sampons; i ‘L’Aplec de Sabadell’, de Josep Auferil i Costa.

Posteriorment, les dues cobles participants interpretaran de forma conjunta ‘Atzar’, de Manel Saderra i Puigferrer; i ‘Sota el mas ventós’, de Jaume Bonaterra i Dabau.

La cobla Marinada, per la seva banda, interpreterà ‘Joïosa’, de Félix Martínez i Comín; ‘A la Bisbal, aplec d’argent’, de Francesc Cassú i Jordi; ‘Porta-la amb tu’, d’Olivier Marquès i Nebot; ‘Regal de Reis’, de Martirià Font i Coll; ‘Les noies de la Torrassa’, de Jaume Ventura i Tort; ‘Gresca, tabola i ball de rams!’, de Jordi León i Royo; i ‘Diada d’Aplec’, de Francesc Mas i Ros.

L’aforament està limitat a 100 persones i s’han de respectar les mesures sanitàries. Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a fomentdelasardana@gmail.com.

Deixa un comentari