‘Bebiendo limonada’, de Yolanda Ferrer, premiat en els Premis Círculo Rojo

Imagen noticia
El PP portarà a l’Oficina Antifrau les sospites per «ús indegut de l’assignació del grup municipal»
28 de febrero de 2018
Imagen noticia
Un mort per accident i 20 cm de neu, el balanç de la nevada del 1993
2 de marzo de 2018

‘Bebiendo limonada’, de Yolanda Ferrer, premiat en els Premis Círculo Rojo

Imagen noticia

El llibre ‘Bebiendo limonada’, de la rubinenca Yolanda Ferrer, ha estat premiat en la IV edició dels Premis Círculo Rojo, en l’apartat de Creixement personal.

Els guardons estan promoguts per Círculo Rojo, editorial líder en autoedició en l’àmbit estatal. La gala de lliurament dels premis va tenir lloc el 23 de febrer a l’Auditori Maestro Padilla d’Almeria i va aplegar més de 400 escriptors i una llarga llista de reconeguts actors del panorama nacional, com Jordi Rebellón, Paco Tous, Cristian Gálvez o Juanjo Ballesta, així com diverses autoritats. L’actor Jesús Olmedo i la periodista Raquel Martínez van ser els mestres de la cerimònia.

‘Bebiendo limonada’ és un recull d’una quarantena de relats fruit de les reflexions, sensacions, emocions, pensaments i experiències que Ferrer va anar acumulant al llarg de l’any 2012, quan es va enfrontar a un càncer de mama. Eren entrades en un blog, amb el mateix nom del llibre, que l’any passat va decidir publicar per si la seva experiència podia ser d’utilitat a altres persones. La presentació de l’obra va tenir lloc el passat 21 de juny a l’Ateneu.

Quan va conèixer el passat mes de gener que era una dels tres finalistes dels premis en la categoria de Creixement personal, l’autora rubinenca va manifestar que la nominació va ser «una grata i inesperada sorpresa». Divendres, quan davant d’un auditori ple a vessar, van dir el seu nom com a guanyadora, Ferrer explica que «va ser molt emocionant. No m’ho esperava. Em va semblar que no era real tot plegat».

El cert és que ‘Bebiendo limonada’ va ser el llibre guanyador, tot i que la seva autora té molt clar que «el millor premi per mi és que pugui servir a algú que es trobi en la mateixa situació en la qual jo em vaig trobar».

Durant el seu discurs, la rubinenca va agrair a l’editorial la feina que fa i la possibilitat que li donen a molts autors de veure publicades les seves obres. També va donar les gràcies a família, amics i companys, a totes les persones que la van ajudar mentre lluitava contra el càncer i en especial al seu marit i les seves dues filles.