El PP portarà a l’Oficina Antifrau les sospites per «ús indegut de l’assignació del grup municipal»

Imagen noticia
Nova campanya d’identificació i esterilització d’animals de companyia a preus promocionals
27 de febrero de 2018
Imagen noticia
‘Bebiendo limonada’, de Yolanda Ferrer, premiat en els Premis Círculo Rojo
1 de marzo de 2018

El PP portarà a l’Oficina Antifrau les sospites per «ús indegut de l’assignació del grup municipal»

Imagen noticia

La Junta del Partit Popular (PP) té previst portar a l’Oficina Antifrau la documentació relacionada amb la tresoreria del grup municipal, format pels regidors Jonatan Cobo i Noèlia Borque, que estan provisionalment expulsats del PP. La siutació dins del partit dels dos edils s’ha de resoldre quan es reuneixi el Comitè de Drets i Garanties Nacionals, que està a Madrid, però que encara no té data.

El Partit Popular ha anunciat que té previst acudir a l’Oficina Antifrau pel que sospiten que «podria ser un ús indegut de l’assignació al grup municipal», segons ha explicat el president de la Junta, Rafa Páez. Abans de fer-ho, han informat formalment a l’alcaldessa, a través d’una instància, de la situació i demanen a Ana M. Martínez «que actuï en conseqüència per defensar les bones pràctiques i la transparència», segons es recull en el document presentat.

Rafa Páez ha explicat que com a presidenta de la Corporació, l’alcaldessa és responsable dels «diners públics» i confia en els «òrgans fiscalitzadors».

Els responsables del PP han afirmat que en la tresoreria del grup municipal -que cada mes ingressa 2.375 euros de l’erari públic- «consten transferències dubtoses a persones que no tenen cap relació amb el partit».

Eleccions a la presidència
D’altra banda, el 20 de març, el PP a Rubí celebrarà les eleccions a la presidència, càrrec que actualment ocupa Rafa Páez després de la renúncia de Mònica Querol el 2015. L’actual president ha anunciat la seva voluntat de presentar-se.