Bon ambient a la 14 edició de la Botiga al Carrer

Imagen noticia
Unes 200 persones es tornen a manifestar contra el centre de menors
7 de junio de 2019
Imagen noticia
Gran participació a la Festa dels Xatos
13 de junio de 2019

Bon ambient a la 14 edició de la Botiga al Carrer

Imagen noticia

Fins a 104 comerciants de Rubí van participar durant tot el dissabte en una nova edició de la Botiga al Carrer. De 10 a 21 hores, les paradetes es van ubicar a les places de Catalunya, Doctor Guardiet i Pere Esmendia, a més dels carrers avinguda Barcelona, Francesc Macià, Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Raméntol. Comerç Rubí ha fet una valoració positiva de l’activitat, que té per objectiu “promocionar el comerç local”.

L’assistència de públic a la fira comercial va ser desigual segons el moment del dia. Així, el president de l’entitat, Miquel Ortuño, explica que al matí i el migdia va estar molt animat, mentre que a la tarda hi va haver estones de tot. “Va anar molt bé, també depenent del sector, la valoració que fem és positiva, però sempre hi ha coses a millorar, farem algunes valoracions amb la junta de l’entitat”.

Més enllà de les diverses promocions i ofertes de les botigues rubinenques, hi van haver diverses activitats complementàries destinades a atraure més gent al carrer i crear un bon ambient. Es van fer tallers de rebosteria, demostracions, una exposició de cotxes antics, sortejos, tallers infantils, jocs gegants, patchwork, manualitats o degustacions. I, a banda d’això, també van tenir lloc diverses exhibicions de ball i dansa, espectacles itinerants, els concerts de la Societat del Blues de Rubí, un campionat d’escacs i una cercavila amb el Bòjum.

Especialment participativa va ser l’activitat ‘Rubiguiem’, que mostrava una exposició de fotografies antigues de la ciutat i que es calcula que van visualitzar prop de 800 persones. A banda, 160 nens van participar en el taller de pintar cares i 130 al taller de clauers.

La Botiga al Carrer, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, també va fer una recollida solidària d’aliments.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *