Bon ambient a la 14 edició de la Botiga al Carrer

Imagen noticia
Unes 200 persones es tornen a manifestar contra el centre de menors
7 de junio de 2019
Imagen noticia
Gran participació a la Festa dels Xatos
13 de junio de 2019

Bon ambient a la 14 edició de la Botiga al Carrer

Imagen noticia

Fins a 104 comerciants de Rubí van participar durant tot el dissabte en una nova edició de la Botiga al Carrer. De 10 a 21 hores, les paradetes es van ubicar a les places de Catalunya, Doctor Guardiet i Pere Esmendia, a més dels carrers avinguda Barcelona, Francesc Macià, Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Raméntol. Comerç Rubí ha fet una valoració positiva de l’activitat, que té per objectiu «promocionar el comerç local».

L’assistència de públic a la fira comercial va ser desigual segons el moment del dia. Així, el president de l’entitat, Miquel Ortuño, explica que al matí i el migdia va estar molt animat, mentre que a la tarda hi va haver estones de tot. «Va anar molt bé, també depenent del sector, la valoració que fem és positiva, però sempre hi ha coses a millorar, farem algunes valoracions amb la junta de l’entitat».

Més enllà de les diverses promocions i ofertes de les botigues rubinenques, hi van haver diverses activitats complementàries destinades a atraure més gent al carrer i crear un bon ambient. Es van fer tallers de rebosteria, demostracions, una exposició de cotxes antics, sortejos, tallers infantils, jocs gegants, patchwork, manualitats o degustacions. I, a banda d’això, també van tenir lloc diverses exhibicions de ball i dansa, espectacles itinerants, els concerts de la Societat del Blues de Rubí, un campionat d’escacs i una cercavila amb el Bòjum.

Especialment participativa va ser l’activitat ‘Rubiguiem’, que mostrava una exposició de fotografies antigues de la ciutat i que es calcula que van visualitzar prop de 800 persones. A banda, 160 nens van participar en el taller de pintar cares i 130 al taller de clauers.

La Botiga al Carrer, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, també va fer una recollida solidària d’aliments.