Dimarts 18 de juny, última mobilització dels pensionistes abans de l’estiu

Imagen noticia
Unes 200 persones es tornen a manifestar contra el centre de menors
7 de junio de 2019
Imagen noticia
Gran participació a la Festa dels Xatos
13 de junio de 2019

Dimarts 18 de juny, última mobilització dels pensionistes abans de l’estiu

Imagen noticia

El Moviment per a unes Pensions Públiques Dignes (MPPD) de Rubí ha organitzat una nova mobilització en defensa del sistema públic de pensions per a dimarts vinent 18 de juny a les 10.30 hores. La manifestació sortirà de la plaça Pere Aguilera, on prèviament realitzaran la ja habitual assemblea, des d’on es dirigiran al CAP Mútua de Terrassa i posteriorment cap a l’estació de Ferrocarrils.

L’objectiu és anar implicant cada cop més ciutadans en la seva lluita, ja que, com explica Manuel Pérez, un dels portaveus de la plataforma, «els canvis en el sistema de pensions que volen fer afectaran les properes generacions, de què viurà un treballador quan deixi de produir si no té una pensió?», es pregunta.
Aquesta mobilització serà la darrera abans de l’estiu. Tot i això, els pensionistes no abandonaran la lluita, ja que a partir del dimarts 17 de setembre reprendran les assemblees i les accions, «amb la mateixa força o més».

El col·lectiu ha fet un balanç positiu de la feina feta fins a aquest mes de juny: assemblees cada dimarts, manifestacions a la ciutat i a altres municipis com Barcelona o Terrassa i trobades amb associacions de veïns per explicar les seves reivindicacions. Malgrat tot, entenen que la lluita s’ha de mantenir perquè fins al moment «només hem aconseguit aturar la caiguda lliure que el sistema públic de pensions portava a l’estat espanyol».