Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable

Recapte d’aliments per als treballadors de Panrico
21 de marzo de 2013
Imagen noticia
Els rubinencs valoren amb un notable les instal·lacions i serveis del cementiri
2 de enero de 2014

Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable

Imagen noticia

La fira del producte català, Espardenya’t, ha portat aquest dissabte a Rubí una cinquantena de parades amb productes artesanals, que es van ubicar al passeig Francesc Macià i a la plaça Catalunya.

Malgrat que el temps no va acompanyar gaire, centenars de rubinencs es van apropar al llarg del dia per passejar i comprar alguns dels productes de la mostra.

Embotits, formatges, pans fets amb forn de llenya, conserves, llaminadures i cerveses, així com objectes lúdics i de decoració com joguines de fusta o bijuteria artesanal són alguns dels productes que es van posar a la venda a Espardenya’t. També es van programat activitats infantils per als infants com l’espai ‘Un jorn al mas’, on els més petits podien realitzar tasques de pagès com per exemple munyir una cabra, i tallers gratuïts com ara un de fotografia artesanal.

La fira s’emmarca en la programació estable de fires i mostres a l’illa de vianants, promoguda per la regidoria de Comerç, amb l’objectiu de fer sortir els rubinencs al carrer i dinamitzar el comerç local. El proper dissabte 12 d\’abril se celebrarà la fira ‘Vintage Vallès’.