Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable

Recapte d’aliments per als treballadors de Panrico
21 de marzo de 2013
Imagen noticia
Els rubinencs valoren amb un notable les instal·lacions i serveis del cementiri
2 de enero de 2014

Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable

Imagen noticia

La fira del producte català, Espardenya’t, ha portat aquest dissabte a Rubí una cinquantena de parades amb productes artesanals, que es van ubicar al passeig Francesc Macià i a la plaça Catalunya.

Malgrat que el temps no va acompanyar gaire, centenars de rubinencs es van apropar al llarg del dia per passejar i comprar alguns dels productes de la mostra.

Embotits, formatges, pans fets amb forn de llenya, conserves, llaminadures i cerveses, així com objectes lúdics i de decoració com joguines de fusta o bijuteria artesanal són alguns dels productes que es van posar a la venda a Espardenya’t. També es van programat activitats infantils per als infants com l’espai ‘Un jorn al mas’, on els més petits podien realitzar tasques de pagès com per exemple munyir una cabra, i tallers gratuïts com ara un de fotografia artesanal.

La fira s’emmarca en la programació estable de fires i mostres a l’illa de vianants, promoguda per la regidoria de Comerç, amb l’objectiu de fer sortir els rubinencs al carrer i dinamitzar el comerç local. El proper dissabte 12 d\’abril se celebrarà la fira ‘Vintage Vallès’.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *