Recapte d’aliments per als treballadors de Panrico

Organitzen una nova recollida intensiva de firmes de la campanya ‘Signa un vot per la independència’
20 de marzo de 2013
Imagen noticia
Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable
30 de noviembre de 2013

Recapte d’aliments per als treballadors de Panrico

La secció rubinenca de la CGT s’ha organitzat per recollir aliments per als treballadors de Panrico, que ja fa 5 mesos que fan vaga pels acomiadaments i les rebaixes salarials que vol tirar endavant l’empresa.

Des del passat 12 de març s’han recollit aliments al local de la CGT, situat a la plaça Anselm Clavé de les 18 a les 21 hores, i fins avui encara hi ha temps per fer-ho. La campanya es fa també a altres localitats i hi participen altres sindicats i coŀlectius.

L’empresa Panrico, instaŀlada a Santa Perpètua de Mogoda, va elaborar un pla de viabilitat que contempla un ERO amb la destrucció de més de 700 llocs de treball i una rebaixa salarial del 18% del salari, aproximadament. Per aquest motiu, tota la plantilla de l’empresa va convocar una vaga indefinida i ja fa 5 mesos que la fàbrica està aturada. Això provoca que els treballadors no rebin el seu sou, per això des de la mateixa empresa es va crear una caixa de resistència per a les necessitats bàsiques dels treballadors en vaga en què hi coŀlaboren altres treballadors i particulars. En aquests moments, a través de les ajudes es fa el cistell de la compra de 15 famílies. / DdR