Ca n’Oriol acull aquest cap de setmana la celebració del Dia d’Andalusia

Imagen noticia
Inauguren una placa a Les Rambles en record dels atemptats del 17-A
4 de marzo de 2019
Imagen noticia
Ànnia García serà l’alcaldable de la coalició En Comú Podem
6 de marzo de 2019

Ca n’Oriol acull aquest cap de setmana la celebració del Dia d’Andalusia

Imagen noticia

El parc de Ca n’Oriol acollirà aquest cap de setmana els actes principals de la celebració del Dia d’Andalusia a Rubí, una programació festiva promoguda per la Coordinadora de Entidades Culturales Andaluzas de Rubí (CECAR).

Les activitats arrencaran aquest divendres 8 de març amb la conferència inaugural, que tindrà lloc a les 19 hores a la Biblioteca i que anirà a càrrec de Manuel Ruiz, doctor en Història Contemporània. Ruiz oferirà una xerrada titulada ‘Catalunya y Andalucía desde Blas Infante’. Per acabar l’acte, hi haurà un petit aperitiu entre els assistents.

Dissabte, a les 10 hores, tindrà lloc la tradicional ofrena a Blas Infante a la plaça d’Andalusia de Rubí i posteriorment començarà la cercavila fins al parc de Ca n’Oriol, amb l’acompanyament de la banda de música Rubí Segle XXI.

Ja al parc de Ca n’Oriol, a les 12.30 hores s’oficiarà una missa rociera cantada pel cor de l’Asociación Rociera de Rubí i al migdia tindrà lloc una paella popular, oberta a tothom. Durant la jornada, s’oferiran diverses actuacions de cant i ball a càrrec de les entitats andaluses de Rubí. Entre aquestes, actuaran l’Asociación Rociera de Rubí, la Casa de Andalucía en Rubí, la Peña Calixto Sánchez i el Centre Cultural Aromas del Sur. A més, també oferirà una exhibició Alborada de Carmelo, entitat convidada aquest any. La jornada de dissabte finalitzarà amb un sopar campestre.

Diumenge tindrà lloc l’habitual jornada de convivència al parc de Ca n’Oriol, on de nou, el folklore i la gastronomia andalusa seran les protagonistes. A més, a partir de les 11 hores, s’oferiran activitats infantils del Dia de convivència, amb tallers, ludoteca, i inflables, entre actes.