Caçadors de Trastets i la Biblioteca impulsen el projecte TrastLab

Imagen noticia
Activitat solidària amb una nena d’Ullastrell afectada per MSD, una malaltia rara
20 de febrero de 2019
Imagen noticia
Per un Rubí de totes i tots
22 de febrero de 2019

Caçadors de Trastets i la Biblioteca impulsen el projecte TrastLab

Imagen noticia

La Biblioteca i el col·lectiu Caçadors de Trastets han impulsat el projecte TrastLab, una iniciativa en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics, que promou la millora, la preservació i el respecte a l’entorn natural i urbà, així com l’empoderament de l’alumnat en les accions de neteja de l’entorn.

El TrastLab segueix l’exemple de l’anterior projecte, el BiblioLab, que es fonamentava en el treball en equip i multidisciplinari.

La primera de les activitats va tenir lloc el dissabte al matí amb el taller d’estampació ‘Fem un bosc net’. El 23 de febrer i el 9 de març es duran a terme dues sessions sobre la tècnica audiovisual de l’stop motion per a infants entre 5 i 10 anys. El 23 i 30 de març, està prevista una activitat de dibuix per a aquest grup d’edat a càrrec de l’artista Quim Conca i el 6 i 13 d’abril es farà un taller de fotografia per a infants de 8 a 12 anys a càrrec del fotògraf Carles Mercader.

Dins el marc del projecte, també hi haurà una exposició a la Biblioteca entre l’1 d’abril i el 30 de juny, i la xerrada ‘Parlant de la terra’, el 26 de maig.