Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí

Imagen noticia
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d’acolorides i originals comparses
23 de febrero de 2020
Imagen noticia
L’OSE posa en marxa les accions formatives per a empreses de 2020
25 de febrero de 2020

Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí

Imagen noticia

L\’escenari de l\’Escardívol acollirà un any més el festival Primavera Pop, que organitza l\’emissora radiofònica Los 40 Principales el 4 d\’abril a partir de les 20 h. La cadena ja ha fet públic els noms dels 16 artistes que participaran en aquest festival, entre els quals destaquen els noms de Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra, Miki Núñez o David Otero.

Els colombians Cali y El Dandee pujaran a l\’escenari acompanyats per la banda mexicana Reik, amb qui interpreten la cançó \’Borracho de amor\’, mentre que els valencians Bombai i Ana Guerra cantaran junts el seu nou tema: \’Robarte el corazón\’. El terrassenc Miki Núñez, que va participar a Eurovisió després de la seva aventura a Operación Triunfo, mostrarà algun dels temes del seu darrer àlbum, \’Amuza\’.

També actuarà al Primavera Pop David Otero, un dels excomponents del grup El Canto del Loco, així com Natalia Lacunza i Pol Granch, que han gravat junts el tema \’En llamas\’, i Dani Fernández, exmembre d\’Auryn.

31 Fam, un grup de Sabadell de trap en català, també participarà en aquesta edició del festival a Rubí, juntament amb Amber Figueroa, una artista barcelonina nascuda a Honduras i l’actriu i cantant Ana Mena. El cartell es completa amb la banda For You, el grup Sinsinati, el duo de Colòmbia Kexxy Pardo i l\’exconcursant d\’Operación Triunfo Alba Reche.