L’OSE posa en marxa les accions formatives per a empreses de 2020

Imagen noticia
Cali y El Dandee, Bombai, Ana Guerra i Miki Núñez són els caps de cartell del Primavera Pop a Rubí
24 de febrero de 2020
Previstes tres manifestacions coincidint amb el Ple municipal
26 de febrero de 2020

L’OSE posa en marxa les accions formatives per a empreses de 2020

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí, a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), ha posat en marxa les accions formatives adreçades al teixit empresarial d’aquest 2020.

Els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot, han posat en marxa un calendari conjunt de 152 hores de formació fins al juliol que tenen l’objectiu d’incrementar la competitivitat empresarial incidint en la innovació de les idees empresarials, incrementar les habilitats emprenedores i l’autonomia de les persones emprenedores, incrementar i millorar els coneixements tècnics dels responsables de les empreses, informar i formar sobre les tendències, canvis i escenaris socioeconòmics i afavorir l’adaptació o creació d’empreses a través de la cultura digital.

Les accions d’aquest 2020 es van engegar amb una sessió de la proposta ‘Emprendre, de la idea a l’empresa’, el 19 de febrer.

Les diferents formacions tindran lloc a la Masia de Can Serra i com estan subvencionades per la Diputació de Barcelona no tenen cap cost per a l’alumnat. Les inscripcions es poden formalitzar gratuïtament a www.rubiempresa.net, on ja s’hi pot consultar el calendari. Les diferents accions poden canviar al llarg del curs.