Càlid i sentit homenatge a Juli Sànchez amb la seva família, amics i companys d’entitats

CAN MIR. copia
Derrota per golejada de l’Horitzó Can Mir a Montcada (5-0)
5 de abril de 2022
ue rubí
Victòria per apropar la UE Rubí a la permanència a Primera Catalana
5 de abril de 2022

Càlid i sentit homenatge a Juli Sànchez amb la seva família, amics i companys d’entitats

Amics, família i companys de diverses entitats de Juli Sànchez van oferir dissabte a la tarda un càlid i sentit homenatge al Casal Popular. Van ser 245 les persones que van poder assistir a l’acte, que van completar l’aforament de l’equipament cultural: “Estem molt contents perquè preparar una cosa així és difícil, suposa un estrès emocional i és molt reconfortant quan veus que tot surt bé. La gent ha vingut i realment els hi ha agradat molt i estaven contents”, ha explicat Montserrat Garrell, amiga i companya d’activisme de Juli Sànchez i l’encarregada de presentar l’acte. 

Els diversos parlaments que van tenir lloc sobre l’escenari van estar acompanyats per fotografies projectades, però també hi va haver música, diverses cançons que van interpretar les filles del Juli, Pili i Aurora. Marc Sànchez i Conxita Sànchez, fill i germana de l’homenatjat, també hi van participar, així com dos grups d’amics. A banda d’aquests parlaments més íntims, també van tenir paraules de record representants d’algunes de les entitats de les quals havia format part: el Grup Fotogràfic El Gra, l’Associació de Veïns del Carrer Sant Miquel, el Casal Catalanocubà José Martí i l’Assemblea Nacional Catalana. 

L’homenatge va incloure una ballada de sardanes, que va anar a càrrec de l’Escola de Sardanes Flor de Neu i l’acte va cloure amb una cantada del Cant dels Segadors amb totes les persones que havien participat en els discursos sobre l’escenari.

L’acte d’homenatge ha complementat l’exposició en homenatge a Juli Sànchez que es pot veure fins al 7 d’abril a l’Auditori del Museu Vallhonrat, i la inauguració de la qual també va servir per recordar la seva figura. Es tracta d’una mostra fotogràfica on es poden veure els seus retrats i les fotografies que va fer en els diversos viatges que va fer a Cuba. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *